Exclusive wrapping

Winter time – time to wrap! I always loved to put an effort in nice weapping!

Ocean jewelleries

  So then it’s pure happiness to acquire the finest papers,  rosettes, ribbons and silk papers of all colors. IGJ Design is ready for Christmas season!

Forest jewelleries

When giving exclusive gifts, – like Norwegian jewelery design, it should also appear on the packaging that this is an exclusive gift. The experience of a special gift starts with the impression of the wrapping. One should  hear: «Wow!» even before the gift is packed up. I often get positive feedback that IGJ Design’s gifts look gorgeous and they will be this Christmas too!

Ocean jewelleries
Ocean jewellereies

Eksklusiv innpakking

Eksklusiv innpakking - Smykker til jul Nå er den kalde fine tida her, – tida for å pakke, pakke, pakke. Jeg håper det er et tegn på at jeg har havnet på riktig hylle, det at jeg har en helt nerdete glede av å pakke inn ting! Som barn begynte jeg å mase på andre familiemedlemmer i oktober, om å få lov å pakke inn alle gavene deres også…: )

Eksklusiv innpakking
Smykker fra Oceankolleksjonen.

Så da er det ren lykke å kunne anskaffe de fineste papirer, lekreste rosetter, bånd og silkepapir i alle farger for innpakking av smykker i månedene som kommer. IGJ Design er klar til julegavesesongen!

Eksklusiv innpakking - Lekkert sett fra Skog sølvkolleksjonen
Et lekkert sett fra Skog sølvkolleksjon klargjøres som gave.

Når man gir eksklusive gaver,- som norske designsmykker, da skal det synes også på innpakningen at dette ikke er juggel og tull. Opplevelsen av at noen gir en gave som de mener noe virkelig fint med, starter med inntrykket av innpakningen. Man bør helst høre : «Wow!» allerede før gaven er pakket opp. Jeg får ofte positive tilbakemeldinger på at gavene fra IGJ Design ser lekre ut, og det kommer de til å gjøre kommende jul også!

Blå ring med topas fra Oceankolleksjonen.

Bestiller du  fra nettbutikken får du alltid fri frakt.

Vrimmel smykke fra Oceankolleksjonen.