Lansering: Triologi i smykker

Endelig er dagen kommet for lansering av en ny , stor kolleksjon: Fjellkolleksjonen består av 13 smykker til dame og herre. Her er det bare å velge etter anledning og  personlig smak:

Foto: Aliona Pazdniakova

Fjell tiara.

Slik beskrives Fjellkollekjsonen:

Fjellet er majestetisk, åpent og kraftfullt. I fjellet kan man søke oversikt, ro og kontakt med de store linjene. Et stødig fotfeste. Men fjellet er også preget av kompromissløse kontraster, det skal nærmes med respekt.

Fjellkolleksjonen inneholder smykker både til han og henne. Designet er røft og edgy, men også eksklusivt. Kolleksjonen gir flere valgmuligheter. Kombiner smykkene etter smak og anledning. I fjellkolleksjonen finnes både hverdagssmykker og kreasjoner til de spesielle anledningene.

Herresmykker fra Fjell kolleksjonen.

   

Det er en glede å kunne presentere en tøff og elegant smykkeserie også til herre! Samtidig inngår Fjellkollekjonen i en større helhet. Jeg kaller det en Element- triologi i smykker:

Ocean- Skog- Fjell.

Hva er ditt element?

Hvor drar du hvis du skal velge mellom det åpne og dramatiske havet,  de hemmelighetsfulle skogene eller  det majestetiske, stødige fjellet?

Alle de tre kollekjonene inneholder mange ulike smykker som kan kombineres til anledning og stil. Finn smykkene som passer din stil og personlighet.

Fjell smykker fra IGJ Design
Fjell herrering

Fjell smykker fra IGJ Design
Fjell tind ørepynt
Fjell smykker fra IGJ Design
Fjell anheng
Fjell smykker fra IGJ Design
Fjell ørepynt medium
Fjell smykker fra IGJ Design
Fjell tiara

Oceankolleksjonen ble lansert i 2016:

Havet er alltid i bevegelse og i endring. Havet glitrer og lokker eller viser teperament og styrke. Oceankolleksjonen består av 11 ulike smykker, i sølv og gull, med og uten edelstener.
Smykkene er bygget opp av ellipseformede små bølger. Lyset reflekteres svært vakkert i disse når smykkene er i bruk, noe som gir liv og dybde i designet. Ekte stener av høy kvalitet er benyttet.
Oceansmykkene er delt i grupper: Bølge, Vrimmel og Blå. Man kan gjerne kombinere smykker på tvers av gruppene, her finnes både enkle hverdagssmykker og eksklusive kreasjoner til de store anledningene.

 

Smykker fra IGJ, ocean 8
Ocean
Smykker fra IGJ, ocean 16
Ocean med topaser og peridotter.

Skog kollekjonen ble lansert i 2017:

Skogen har mange rom, den er åpen, lukket, storslått, hemmelighetsfull og grasiøs. Skog smykkene kan minne om å hvile i mosen en sommerdag og se vind og sol danse med løvet i tretoppene.

Skog smykkekolleksjon består av 11 ulike smykker som kan kombineres etter eget ønske. Buede former er nøysomt komponert sammen til et harmonisk og livfullt utrykk. Her finnes alt fra enkle smykker til eksklusive kreasjoner for de helt spesielle anledningene.

Smykker fra IGJ, skog tiara stor
Skog
Anheng, Smykker fra IGJ Design
Skog

Fordypningen i elementene hav, skog og fjell sluttføres med den edgy smykkekolleksjonen FJELL.

Finn ditt element…

Fjell
Skog
Smykker fra IGJ, vrimmel 1
Ocean