Nyhet: Unike opalsmykker

Nå lanseres den nye  Opal- kolleksjonen, en dynamisk smykkeserie av bare unike smykker.

Opaler: jordskorpens utrolige fargeskatt

Det er lett å bli fasinert av denne fantastiske steinen, som jordskorpen selv danner gjennom helt spesielle trykk og temperaturforhold, over lang, lang tid.

En dynamisk opal-kolleksjon innebærer at alle smykker er håndlaget, bare ett unikt eksemplar av hver. Gull og sølv.

Det betyr at produktene på nettsiden vil variere til en hver tid, noen selges, nye smykker legges til fortløpende. Kunden kan ta kontakt og få laget et spesielt smykke av opaler,-til seg selv eller som en helt unik gave.

   

Introduksjons kampanje: 20 % rabatt på alle opalsmykker (t.o.m 31.3.19) .

Skriv «20» i rabattkodefeltet i nettbutikken for å utløse rabatt.

Klikk her for å se hele kollekjonen: →   https://www.igjdesign.no/kolleksjon/opal/

Det særegne fargespekteret i opalen som glitrer ulikt etter vinkelen lyset treffer fra, kommer av at opalen består av flere minerallag, små kuler av silisium og vann i tynne hinner mellom. Denne spesielle strukturen gjør opalen litt skjør. I smykker forsterkes derfor ofte opalen med en beskyttende plate under, og en gjennomsiktig kvartsplate øverst, slik at steinen tåler bruk. Dette  kalles opal triplette, og det er bare slike IGJ Design bruker i smykkene. Robuste, eksklusive og vakre.

     

Opaler finnes i ulike nyanser,- melkehvite, grå, brune og sorte. Opalene glitrer i fargespekteret grønt/ blått, eller gult/ rødt.
Noen ganger ser man begge fargeskalaene dersom steinen er hentet i brytningen mellom de to fargegruppene.

Opaler graderes prismessig etter fargekvalitet og robusthet. På grunn av en leverandør med egen opalgruve i Australia, sendes skattene direkte hit. Uten noen fordyrende mellomledd kan IGJ Design dermed tilby  fantastisk opalkvalitet til en svært god pris!

Samtidig kan jeg skaffe nye opaler i den kvaliteten, formen og størrelsen kunden måtte ønske for å lage det helt spesielle smykket.

Opal kolleksjonen er derfor dynamisk,- den utvikles hele tiden. Du kan være med på å lage ditt design!

Ta kontakt per mail: inagjdesign@gmail.com

for en uforpliktende forespøsel om du har en ide`.

Les mer om spesialdesignede smykker her:

https://www.igjdesign.no/ditt-unike-smykke/

 

Selv om disse opalene stammer fra det tørre jordsmonnet i Australia, er det lett å assosiere det fantastiske fargespillet mot Nordlyset.
Naturen er en magisk skattekiste.

Opalleverandøren i Australia har sendt disse bildene av hvordan landskapet , opalgruvene og undersøkelsene av jordsmonnet foregår.