Stille før stormen.

September var den stille måneden. Ute slapp naturen sløret og begynte forberedelsene på inadvendt dvale. I verkstedet ble det ryddet, filene ble renset, hammerene polert og tenger ble smurt.

Men i verkstedet rustes det ikke til dvale. Tvert imot. Edelsmeden ruster seg mentalt til lange arbeidsdager og at den designfaglige  kreative slusen snart skal åpnes med fullt trykk og imøtekomme alle henvendelser og forslag til unike smykker. Smykker er verdsatte gaver til jul, stadig flere ønsker å få laget helt unike kreasjoner til en helt spesiell person.

Gaver til jul. Verksted IGJ

Jeg er klar til å ta oppdraget. Jeg lytter til dine tanker og ideer, spør noen spørsmål om mottakerens stil og personlighet. Alle opplysninger legges inn i designprosessen. Jeg lager ulike skisser som kunden kan komme med innspill til før det endelige designet bestemmes og smykket lages.

Jeg kan skaffe edelstener i de fleste varianter og kvaliteter, for eksempel diamanter. Jeg har kompetanse innen gemmologi og kan veilede om bruk av ulike edelstener i smykker.

Diamant.

Se eksempler på unike smykker fra IGJ Design her →

Prosessen med å lage spesialdesign kan være tidkrevende,  det er en stor fordel å være tidlig ute hvis du ønsker å gi den helt spesielle julegaven. Er du ute i god tid kan jeg også skaffe nøyaktig de edelsteinene du evt ønsker i smykket.

dans
Dans, sølvsmykke med topas, karnit, månestein.

Oktober er her, jeg er klar! Ta kontakt per mail for et uforpliktende pristilbud: inagjdesign@gmail.com

 

Mer informasjon om kjøpsbetingelsen her→

Granat.
Peridot.