Smykker fra IGJ, skog 37

Tara anbefaler Skog smykkene!

Tara anbefaler Skog smykkene! Tara er Norges bestselgende dameblad og distribueres også i Danmark. I siste utgave anbefaler Tara Skog under spalten «Hvis Cecilie fikk velge».

Tara gir dessuten  et smykkesett av Skog til en heldig vinner 🙂 Smykkesettet har en verdi på kr 5320,- Dersom du vil delta i konkurransen klikker du deg inn på: www.tara.no

Tara anbefaler skog smykkene. IGj

Jeg er veldi glad for at den nye Skog kolleksjonen er blitt så godt motatt! Det er utrolig hyggelig at markante aktører innen mote løfter smykkene på denne måten!

Men selv om designet er bra når det aldri ut kommersielt om man ikke har profesjonelt promoteringsmateriale. Jeg er så takknemmelig for samarbeidet med fotograf Aliona Pazdniakova, modell Solveig Kruger og mua Eline Spilse som gjorde fotoshooten av Skog kolleksjonen så utrolig bra!

Se nærmere på hele kolleksjonen i nettbutikken →

Skogen har mange rom, den er åpen, lukket, storslått, hemmelighetsfull og grasiøs. Skog smykkekolleksjon består av 11 ulike smykker som kan kombineres etter eget ønske. Buede former er nøysomt komponert sammen til et harmonisk og livfullt utrykk. Her finnes alt fra enkle smykker til eksklusive kreasjoner for de helt spesielle anledningene.

Her er nærbilder av smykkene som utgjør vinnersettet med en verdi av kr 5320 ,-